Billig hjemmeside - med masser af muligheder!

Med et online hjemmeside-værktøj som Bricksite.com kan du, firmaet, foreningen eller familien selv oprette en flot og billig hjemmeside.

"Billig hjemmeside" er ikke nødvendigvis lig med lav kvalitet. Hos Bricksite er produkterne baseret på høj volumen (dvs. mange kunder / hjemmesider), og priserne kan derfor sænkes til "spiselige" størrelser.

Bricksite er særligt egnet til iværksættere og foreninger der selv har tid og lyst til at opbygge hjemmesiden. Værktøjet er selvbetjeningssystem, der med en lang række gratis moduler og billige tilvalg giver jer mulighed for at opdatere hjemmesiden selv.

Opret en flot og billig hjemmeside nu!

Alternativer

Bricksite er et godt bud på et intuitivt (og billigt) selvbetjeningssystem til redigering af hjemmesider, men der er naturligvis mange alternativer. Ønsker du ikke selv at bruge tid i den indledende fase med design og grundlæggende opsætning, kan du få hjælp af Bricksites implementeringspartnere. Se bl.a. WebNu.dk.

En helt alternativ vej til opstart af en billig hjemmeside er naturligvis at kigge nærmere på teknikken bag.
  • Vi kan anbefale html.dk, hvor du via en række simple tutorials kan få en god introduktion til HTML-kodning.
  • w3scools.com er en langt mere omfattende samling af tutorials vedr. web-udvikling.
  • På hjemmesiden w3.org (internationalt community der udvikler standarder for sikring af internettets langsigtede vækst) kan du læse alt om best practive, validering af dine (X)HTML-koder, mm.
... bliver det for avanceret for dig, og vil du bare i gang med det samme, så ved du nu, hvor du kan finde et godt og billigt system til oprettelse af din hjemmeside ;-)

Se eksempler på en flot og billig hjemmeside fra Bricksite.com (med CMS)

Eksempler på billig hjemmeside fra Bricksite.com

Hjemmeside-priser

Det er ikke for sjov, når vi siger billig hjemmside! Bricksite operer kun med lave engangsbeløb, så du er med andre ord fri for et løbende abonnement og kan tilkøbe vores billige moduler, når behovene opstår.

Opret din hjemmeside nu

Bricksite.com er det sikre valg, når du ønsker at oprette en billig hjemmeside med lækkert design og fede features. Start med det samme:

Brickmedia.dk

Brickmedia er Bricksites eget design-bureau. Vi kan hjælpe dig med at skabe et unikt design baseret på Bricksites brugervenlige CMS - og stadig holde prisen på et fornuftigt niveau. Så kontakt os, hvis du ønsker en unik, men stadig billig hjemmeside.