Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billig-hjemmeside-nu.dk/public_html/wp-content/themes/bricksite2/header.php on line 50
class="page-template-default page page-id-13 ICL_LANGUAGE_CODE">
 

Alternativer

Opret hjemmeside nu

opret-gratis-hjemmeside 100_000-hjemmeside-bricksite-billigBricksite er et godt bud på et intuitivt (og billigt) selvbetjeningssystem til redigering af hjemmesider.

Men der er naturligvis mange alternativer. Ønsker du ikke selv at bruge tid i den indledende fase med design og grundlæggende opsætning, kan du få hjælp. Bricksite har en række implementeringspartnere som kan sørge for at sætte det hele op for dig. Se f.eks. kapkap.dk

Andre muligheder

Vi kan anbefale html.dk, hvor du via en række simple tutorials kan få en god introduktion til HTML-kodning.

w3scools.com er en langt mere omfattende samling af tutorials vedr. web-udvikling.

På hjemmesiden w3.org (internationalt community der udvikler standarder for sikring af internettets langsigtede vækst) kan du læse alt om best practive, validering af dine (X)HTML-koder, mm.

For avanceret?

… bliver det for avanceret for dig, og vil du bare i gang med det samme, så ved du nu, hvor du kan finde et godt og billigt system til oprettelse af din hjemmeside 😉Udover bricksite findes også en række udenlandske spillere som f.eks. wix, weborado med flere. I danmark er der 123hjemmeside.dk som også er et hjemmesidesystem.