Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/billig-hjemmeside-nu.dk/public_html/wp-content/themes/bricksite2/header.php on line 50
class="page-template-default page page-id-83 ICL_LANGUAGE_CODE">
  Foreningshjemmeside

Foreningshjemmeside

Foreningshjemmeside

Lav en hjemmesidelav en hjemmeside med bricksiteEn hjemmeside til forening kan være en god platform. Det mener i hvert et stigende antal af idrætstrænere, bestyrelsemedlemmer og medlemmer af danske foreninger i hele landet.

Foreningshjemmesiden kan være omkostningsfuld

En hjemmeside til forening kan være en tung udgift (på budgettet) hos mange foreninger. Der er dog masser af muligheder derude ift. at lave en foreningshjemmeside der som ligger langt under prisen for en skræddersyet løsning. F.eks. har Bricksite et ganske udmærket system hvor du kan komme igang helt gratis. Læs mere om hjemmeside til forening her.

Foreninger bruger Facebook

Rigtig mange foreninger har efterhånden fået gang i Facebook-sider og grupper. Her står menige medlemmer ofse selv for den daglige kommunikation. Det både letter bestyrelsens kommunikationsarbejde, men det giver også foreningens sociale liv en helt ny dimension.

Facebook kan erstatte dyr funktionalitet

De mange sociale features som Facebook har kan faktisk erstatte mange dyre funktioner på en hjemmeside. På foreningshjemmesiden vil man typisk skulle udarbejde forum-lignende funktionalitet, hvor man nu blot kan henvise til Facebook. Istedet kan man på foreningshjemmesiden blot koncentrere sig om at give brugere, medlemmer og besøgende en god omgang praktisk information. Det kan derfor være en god idé at bruge flere forskellige værktøjer til foreningen, selv om det lyder besværligt. Der er dog ved at komme nye muligheder der gør det endnu lettere for de mange foreninger. Selvfølgelig kan en skabelon til referat eller dagsorden hjælpe mange bestyrelser, men udfordringen er ofte kommunikationen. Når det lykkedes, vil mange foreninger og bestyrelser få det nemmere. En løsning med mailadresser hos Bricksite, kan gøre meget. Hvis man derudover så finder et bestyrelsesværktøj, kan man virkelig effektivisere sin forening med Bricksite.

Lav en hjemmeside til forening hos Bricksite

Det er ikke nogen hemmelighed! der findes andre systemer derude. 123hjemmeside, wix, squarespace og mange flere. Men af alle systemer kan du gratis komme længst med Bricksite. Vælger du senere at få et abonnement på, er Bricksite det billigste på markedet med helt ned til 40 kr om måneden.